Post Malone i Telenor Arena

En fuckings kveld

Post Malone lagde fest i Telenor Arena.

STORT HOPP: Amerikaneren Austin Richard Post (27), eller Post Malone, er en av verdens største artister. Hans første konsert i Norge var på den lille Oslo-klubben Blå, og i kveld fylte han nesten Telenor Arena. Foto: Ingrid Marie Slettemoen / Musikknyheter.no
STORT HOPP: Amerikaneren Austin Richard Post (27), eller Post Malone, er en av verdens største artister. Hans første konsert i Norge var på den lille Oslo-klubben Blå, og i kveld fylte han nesten Telenor Arena. Foto: Ingrid Marie Slettemoen / Musikknyheter.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Austin Richard Post (27), bedre kjent som Post Malone, har vært nesten kontnuerlig på turné siden mai i fjor og åpnet Europa-delen i Oslo. Den planlagte konserten foran 50.000 på Voldsløkka i Oslo i fjor sommer ble avlyst, men i kveld kunne en av verdens største popstjerner endelig ta av på Fornebu.

Det er fullt mulig å mene mye om en konsert med Post Malone, men i bunnen ligger det faktum at hans sjangermiks har skaffet ham ni Grammy-nominasjoner. Flere av sangene hans er strømmet flere milliarder ganger. Han har gått gradene fra den lille Oslo-klubben Blå til Telenor Arena.

Følsomme sanger

Kjøper du premisset, en tungt tatovert 27-åring oppvokst i Texas som står aleine på scenen med forhåndsinnspilt musikk (med ett unntak), synger følsomme sanger «pyntet» med lysshow og saftige pyrosmell, kommuniserer heftig med publikum og sier fuck flere ganger i hver eneste setning og skaper en helt vill stemning, er han mannen for deg. Savner du et band som framfører «håndspilt» musikk live, er han nok litt på siden. Men for en fest det ble for de 17-18.000 som fylte golvet på Telenor Arena - og oss andre på galleriet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer