- En gavepakke for karrieren

Sju nye artister er klare for «Hver gang vi møtes». Flere av dem er overbevist om at det vil gi god uttelling for karrieren.

ÅRETS GJENG: OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen.     Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
ÅRETS GJENG: OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOSS / OSLO (Dagbladet): - I en bransje hvor CD-salget er borte, er det klart at det er viktig å bli eksponert i media sju lørdager på rad i beste sendetid. Sånn sett er jo dette en gavepakke, sier musiker Jonas Fjeld (61) til Dagbladet.

Han er en av de sju norske artistene som denne uka befinner seg på en gård i Våler, øst for Moss, for å spille inn fjerde sesong av «Hver gang vi møtes». Fjeld er ikke i tvil om at deltakelsen i programmet kan ha en positiv innvirkning på karrieren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer