Du leser nå Dagbladet Pluss

- En gavepakke for karrieren

Sju nye artister er klare for «Hver gang vi møtes». Flere av dem er overbevist om at det vil gi god uttelling for karrieren.

ÅRETS GJENG: OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen.     Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
ÅRETS GJENG: OnklP, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

MOSS / OSLO (Dagbladet): - I en bransje hvor CD-salget er borte, er det klart at det er viktig å bli eksponert i media sju lørdager på rad i beste sendetid. Sånn sett er jo dette en gavepakke, sier musiker Jonas Fjeld (61) til Dagbladet.

Han er en av de sju norske artistene som denne uka befinner seg på en gård i Våler, øst for Moss, for å spille inn fjerde sesong av «Hver gang vi møtes». Fjeld er ikke i tvil om at deltakelsen i programmet kan ha en positiv innvirkning på karrieren.

- Jeg har ikke lidd noen nød opp gjennom åra. Det har vært positivt lenge. Men det gjør ikke noe om det blir enda mer positivt, hvis det er den veien det går. Jeg får gjøre mitt beste, sier Fjeld.