En gavepakke til Metallica-fansen

God «Guitar Hero» dedikert til bandet.

|||DET ER IKKE rent sjeldent vi skriver om band på Dagbladet.no, men svært få musikksaker leses mer enn når vi skriver om ett spesielt band: Metallica.

Fansen er mange, og kommentarfeltene under sakene bærer tydelig preg av at følelsene for bandet er sterke — enten de går den ene eller andre veien.

SLÅR DU SAMMEN et av verdens mest populære band med en av verdens mest populære musikkspillserier, skulle vel dermed suksessen være sikret.

I «Guitar Hero: Metallica» får du nettopp det navnet antyder, en gavepakke til fansen tuftet på bandspillet «Guitar Hero: World Tour».

GUTTA I METALLICA har i tillegg til å være digitale modeller for sine virtuelle gjenskapinger selv vært med på å velge ut egne låter, totalt 28 stykker.

Disse spenner fra de største monsterhitsene til mindre kjente låter, og skulle evne å tilfredsstille en overveiende del av fanskaren.

1

I tillegg er 21 andre band som Slayer, Motörhead, Foo Fighters og Mastodon med i pakka, også disse plukket ut av Hetfield & co. — du skal med andre ord ligge i den leia rent musikkmessig om dette spillet skal være for deg.

EN STOR FORDEL er at alle låtene er låst opp helt fra start, slik at du slipper å spille gjennom karrieredelen (eller jukse) for å ha et solid utvalg når du samler folk i stua.

Om du bare har én gitar går det helt greit, men magien oppstår først når du har hele bandet samlet til dyst.

Og for dem som til stadighet rakker ned på trommeferdighetene til Lars Ulrich, har de nå muligheten til å virkelig vise hva de er gode for i den nye vanskelighetsgraden Expert+, der du får spille trommer med to basspedaler for full krampeeffekt.

Det er ikke vanskelig å anbefale «Guitar Hero: Metallica», men bare om du liker både Metallica og «Guitar Hero». Som om noen trengte å fortelle deg det ...

En gavepakke til Metallica-fansen