Anmeldelse: Guns N' Roses - Valle Hovin

En gitarsolo tar aldri slutt

Guns N' Roses ber om for mye tålmodighet på Valle Hovin.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Forrige gang Axl Rose, Duff McKagan og Slash sto på en scene sammen på norsk jord var på nøyaktig samme sted for vel 25 år siden. Mange kjipe ord har vært utvekslet mellom nøkkelmedlemmene og rare konserter og konstellasjoner har funnet sted siden junidagene i 1993.

Men siden april 2016 har både karrierekurve og spilleform vært tiltagende. Og selv om det ryktes at pengefordeling og tillitsproblemer har forhindret en full gjenforening av klassikerbesetningen, har det trehodede trollet Axl, Duff og Slash kassert inn lovord og salgsrekorder en bråte av stedene «Not In this Life Time»-turneen har besøkt.

Samme sted som sist

Det tydeligste eksempelet på at det er nye tider for verdens største rockeband om dagen er at konsertene faktisk begynner når de skal. Det gjør den også på Valle Hovin. Nesten. Sola henger lavt over treningsfeltet til Vålerenga når Guns N’ Roses litt før åtte sparker i gang, som de også gjorde i 1993, med tospannet «It’s So Easy» og «Mr Brownstone» fra en av tidenes rockeplater, «Appetite for Destruction».

Det låter breialt og Axl sjanglevrikker seg på karakteristisk vis frem til tuppen av egorampen for å hilse på det norske publikummet. Han blir måtelig godt mottatt. Lenge siden sist, må vite.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer