Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En gørr smørsangerinne

Den rampete Nelly Furtado er søkk vekk.

NOK EN HELOMVENDING: Nelly Furtado hiver seg over hva det måtte være. Nå: et album på spansk. Foto: Scanpix
NOK EN HELOMVENDING: Nelly Furtado hiver seg over hva det måtte være. Nå: et album på spansk. Foto: Scanpix Vis mer

||| ALBUM: Det blir spennende å se om det vil stå «løs kanon» eller «dynamisk artist» over bildet av Nelly Furtado i historiebøkene.

Fra vellykket streitingpop på gjennombruddsalbumet «Whoa, Nelly!» til klein etnoflørting med «Folklore» til tøff trendpop på «Loose» — nå gjør hun nok en helomvending i både kvalitet og stil.

Nå synger hun ikke bare på spansk, også musikken er helt ny. Eller ny og ny, annerledes er vel et bedre ord, for det er et forbausende konvensjonelt uttrykk.

Den rampete Nelly Furtado ser ut til å ha forsvunnet i jakten på de store, spansktalende platemarkeder, og selv om hun skimtes så vidt på «Más» og «Suficiénte Tiempo» er det stort sett en gørr smørsangerinne som holder mikrofonen og framfører ballader som ikke yter den nasale vokalen noe godt.

Dette betyr nok ikke slutten på Nelly. Én ting vi har lært, er jo at vi aldri vet hva hun gjør neste gang.

En gørr smørsangerinne
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling