En Gwen for livet

Ikke er de fantastisk flinke til å spille, og ikke har de låtmateriale som holder til en hel kveld, men med publikum i ryggen, humoristiske scenesprell og en supersjarmerende Gwen Stefani i front, klarte No Doubt seg helt fint gjennom sin første norgeskonsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

No Doubt er vinterens store suksesshistorie i popverdenen. De har toppet alle lister, og fantastiske ni millioner eksemplarer er solgt av albumet «Tragic Kingdom» - vel 60 000 av dem i Norge.

De 1700 som hadde fått huket tak i en billett hadde derfor sikret seg et eksklusivt møte med superstjernene. Publikum, for det meste unge fjortis-damer, visste da også å sette pris på heltene fra første stund. Elleville hyl og massiv hopping kom til å følge bandet hele konserten i gjennom - en konsert som ble mer morsom enn den ble bra.

Karismatisk

Det hele kom først og fremst til å dreie seg om vokalist Gwen Stefani. Hun er en sexy og sukkersøt glamour-jente med rød trutmunn og Marilyn Monroe-takter. På Sentrum klarte hun imidlertid kjapt å vise at hun er noe langt mer enn en passiv Barbie-dukke. Sangmessig klarte hun seg helt flott.

Hennes klangfulle og teatralske røst var ikke ute på tur en eneste gang.

Men først og fremst er hun en stor scenepersonlighet.

Den litt gutteaktige væremåten oppe i all den feminine sjarmen passer også ypperlig inn i No Doubts røffe og ska-inspirerte popstil

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer