En hel verden jubler for Kate Bushs tilbakekomst

Kritikerne er fra seg av begeistring.

HYLLES ETTER COMEBACKET: Kate Bush holdt konsert for første gang på 35 år tirsdag kveld, på Hammersmith Apollo i London. Nå hylles hun av anmelderne. Foto: REX / Ken McKay / All Over Press
HYLLES ETTER COMEBACKET: Kate Bush holdt konsert for første gang på 35 år tirsdag kveld, på Hammersmith Apollo i London. Nå hylles hun av anmelderne. Foto: REX / Ken McKay / All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld landet en av popverdens mest kredible popartister, Kate Bush, den første av 22 konserter på Hammersmith Apollo i London.

Genuint rørende Dagbladet var selvsagt der, men det var også store deler av verdenspressen. Alle medier, så langt vi har registrert, tar godt imot Bushs første konsert på 35 år.

Andy Gill i The Independent er blant de aller mest entusiastiske, og skriver blant annet:

- Det er ganske imponerende, utvilsomt det mest ambisiøse og genuint rørende stykket teatralsk pop som noen gang er sett på en britisk scene.

Fem av fem stjerner Rosende ord og sterke opplevelser blir skildret på løpende bånd fra engelske aviser, som stort sett tar fram de høyste poengsummene.

The Guardian konkluderer med fem av fem mulige stjerner:

- Teoretisk sett hadde Kate Bush mye å tape på å returnere til scenen. Sett i lys av hvor stramt hun har styrt karrieren siden tidlig på 80-tallet, ville hun helt klart ikke vært her dersom hun ikke hadde noe spektakulært å tilby. Hun fikk rett: Konserten ble en bemerkelsesverdig prestasjon.

Fortsatt vidunderlig The Telegraph skriver at Kate Bush «trosser vekten av forventningene til comebackkonserten ved å begeistre publikum med teatralsk fantasi og uforminsket stemme. Hun er fortsatt vidunderlig, berikende og mektig. Fire av fem stjerner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer