Konsertanmeldelse: Sigrid på Bylarm

En hemningsløs gledesspreder

Med Sigrid har Norge fått en sjeldent sjarmerende livestjerne.

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norsk bransjehype har sjelden klaffet bedre enn fjorårs-snakkisen Sigrid Raabe, som bare dager etter utgivelsen av «Don’t Kill My Vibe» befant seg i søkelyset til en hel popverden.

Ålesunderens imponerende steg opp i toppligaen lå lenge i kortene, men få hadde nok forventet at det endelige gjennombruddet skulle bli så enormt som dette.

En nykommer er hun derimot ikke, noe kveldens Bylarm-debut på Rockefeller var et tydelig og svært gledelig eksempel på. 20-åringen går offensivt til verks fra første sekund av, og synger om å «go to war» med en vokal og kraft som gjør det klart at hun ikke er her for å leke selvhøytidelig popstjerne.

På scenen er Sigrid isteden alt annet enn et koreografert produkt, og lar alle hemninger slippe løs som en über-leken blanding av Jennifer Beal i Flashdance og enhver livsglad ungjente foran speilet.

Låt nummer to med sin breiale syngerapping sluker henne her og der, men Sigrids små-goofy energi og repeterende hyl sørger for at publikums konsentrasjon aldri forsvinner fra den gledesspredende live-stjernen.

Enda lider det allsang-vennlige repertoaret litt av å være ukjent materiale. Akkurat dette kommer likevel ikke til å vare spesielt lenge. Med alle hennes gamle låter fjernet fra strømmetjenestene, er det åpenbart at Island Records ønsker å sette fullt fokus på en ny og oppdatert katalog.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer