En hvit med smak av anis og anus

Glem kriger, sykdommer og elendighet. Så lenge vi her i Norge kan legge ut bilder av mat og drikke via diverse matblogger så nyter vi oss til døde snart. Hurra, for samtidens vise menn og kvinner, kokker og mye søl ved en av dem.

IN VINO DU VERDEN: Vin og mat er det som vi heretter må og skal skrive om. Uten mat og vin dør av vi av ikkenytelse. Foto: Nina Hansen.
IN VINO DU VERDEN: Vin og mat er det som vi heretter må og skal skrive om. Uten mat og vin dør av vi av ikkenytelse. Foto: Nina Hansen.Vis mer
Meninger

Vin - og matskribenter er samtidas vise. Kokkene de moderne tenkere. Vi som ødelegger vårt gode navn og dårlige rykte innenfor aviser må skifte kurs, flytte ut og inn på Skrotum vingård for å lære oss å bli mat- og vinbloggere.

Eller etterutdanne oss ved Det Franske Vinfyllik Academié avec Saint-Émilion, dette for å kunne hangle mot solnedgangen med noble ord om smaker, kvalitet, kritikk og nytelse, fordi vi nyter oss straks til døde, men det er verdt sin siste skål.

Vår blogg heter «Du må alltid drikke på tom mage, spise kan De gjør etter stengetid».

Litt teit navn, men en mann på min alder er per definisjon dust, men vi smekker til med noen smakebiter. Heng med, men hvis De våkner i morgen med to røde øyne på stett, ikke skyld på budbringeren:

Denne utsøkte franske vinen, laget på druer som selv Paven sover med under sine silkeputer, smaker av lengsel, armhulene til Lady Gaga, med en eim av franske bønder stormende mot Paris dagene etter revolusjonen, med en smak av kardemomme, kanel og kanskje, hvis vi går djupt inn, de glemte tiders anis og anus.

Eller hva med denne italieneren vi tilfeldig kom over på en liten gård nord for Barolo:

Denne vinen har fylde som opphever tyngdekraften, den får selv en ateist til å tisse i kirken, den bærer bud om smaker som menneskeheten har glemt, med en Bouquet vi takker for, en lang og god ettersmak som ville fått harer til å dø av lykke hvis de drakk, dette er et konsentrat av Italia, av korrupsjon, glede og rulleteksten til Gudfaren III.

Vår blogg vil etter hvert også ta for seg skinkesteik med surkål. Vi har også en frilanser tilknyttet vårt nettverk, en mester i brandy, hun skriver i første artikkel :

Denne spanske brandyen, ligget på et eikefat og lit de parade siden Francos fødsel, blir du dritings av. Du får angst, du får hodepine, du får lyst til å banke opp noen, men utover dette, vel verdt 455 kroner per flaske, men du bør drikke to for å sovne under en himmel kanakas av Michelin-stjerner.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.