En kamp mellom halvguder

Vi ser på «Demigod».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SNIKTITT: En av gudene har blitt fjernet fra sin trone, og det er nå opptil hans halvt dødelige avkom å kjempe om hans plass blant de andre gudene. Slik begynner den episke historien bak det kommende spillet Demigod, som vi har fått prøve en betaversjon av.

Utviklerne av Demigod har snakket om at spillet vil inneholde sjangerblanding av både sanntidsstrategi, action og rollespillelementer. Etter at jeg har testet Demigod i sin betaform, virker spillet i større grad som en blanding av ulike typer spill innen sanntidsstrategisjangeren, selv om det også i blant inneholder sider du finner igjen i actionrollespill.

I sniktittversjonen har jeg prøvd meg på kamper på fire forskjellige brett, med mellom en og fem halvguder på hvert lag. Demigods kampanjedel er ikke inkludert i spillet enda, men etter å ha sett introduksjonsfilmen, virker det sannsynlig at den vil gå ut på å velge en halvgud for å eliminere dine motstandere en etter en, slik at du endelig kan bli 100% guddommelig.

Lyst til å bli guddommelig?Alt i Demigod dreier seg rundt den halvguden du styrer. Det er to typer halvguder som skiller seg ganske klart fra hverandre. Disse to typene består av fire generaler og fire snikmordere. De har alle unike magiske evner, og alle er forskjellige på hver sin måte, men det som skiller de to gruppene klarest fra hverandre er kontroll over medhjelpere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer