En kjapp en

De har tidligere vist at de kan dette med intensive bilspill, Electronic Arts, og nå gjør de det jaggu igjen - og det til fulle.

«Need for Speed Underground» er så fartsfullt som bilspill kan bli, til og med med ristende kameraføring à la «The Fast and the Furious».

Og det er ikke bare der likheten ender, for her er du helt nede på gateplan der løpene som virkelig betyr noe foregår, med tilhørende biler med spoilere, neonlys og- hold deg fast- nitroboost. Riktignok starter du med en kjerre som ikke ville imponert selv på en stripe i Bygde-Norge, men etterhvert som du vinner deg fram i løpene, får du muligheten til å mekke deg fram til ditt helt egne, magnifikke råskinn.

Underveis i spillet kan du stadig vekk velge hvilken vanskelighetsgrad løpene skal ha, enten det er i vanlige gateløp, eller i spesialmodusene drift (slædding) og drag (rett fram, svært raskt).

Det eneste jeg savner i spillet, er en smule mer variasjon og mangfold i banene. I det lange (eller korte) løp gjør likevel ikke det så altfor mye, når kjøringen er så rå at den nesten matcher «Burnout 2».

(I PlayStation 2- og PC-versjonen kan du spille online, bare så du vet det. Et hjertesukk er imidlertid at EA ennå ikke støtter Xbox Live.)