Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En klassiker er gjenfødt

Return to Castle Wolfenstein får en sekser på terningen. Les anmeldelsen og se bildene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyske elitesoldater med ekspertise i det overnaturlige har i det siste blitt sendt til Castle Wolfenstein sammen med Tyskland fremste våpenspesialist. De er alle under direkte kommando av Heinrich Himmler selv.

Men hvorfor jobber paranormale elitestyrker sammen med våpenspesialistene? Det er din jobb å infiltrere tyske baser og finne ut.

Det er flere år siden den originale Castle Wolfenstein kom ut. Det var Id Softwares første store hit, og kan bli sett på som begynnelsen av første-person-skytespill-genren. En legende var født.

Fanget

Return to Castle Wolfenstein følger ikke den gamle historien. Du er i stedet agent Blaskovits som jobber for den britiske etterretningstjenesten. Du og din venn blir sent til Castle Wolfenstein for å finne ut hva all aktiviteten skyldes. Men dere blir tatt til fange.

Klarer du å rømme og samtidig finne ut hva Tyskerne prøver på?

Humor og spenning

Return to Castle Wolfenstein har veldig bra grafikk og lyden er av høyeste kvalitet. De fiendtlige soldatene er rimelig smarte.

Spillet har tre vanskelighetsgrader, og gode multiplayer-muligheter. En av de få tingene som trekker ned er de høye kravene til PC-en din.

Spillet har humor, men holder godt på spenningen. Men hvis du ikke har sans for det overnaturlige så blir du kanskje litt sliten siden det er en stor del av historien

Return to Castle Wolfenstein er en solide oppfølger som blir en tittel vi kommer til og høre mye til. Dette er et spill som alle dataspillelskere burde ha.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!