<strong>INDERLIG:</strong> Med Gerard Way i spissen ble bandet My Chemical Romance emo-bølgens gallionsfigurer. Nå gir de ut samlealbumet «May Death Never Stop You». Foto: AP Photo/Mike Derer
INDERLIG: Med Gerard Way i spissen ble bandet My Chemical Romance emo-bølgens gallionsfigurer. Nå gir de ut samlealbumet «May Death Never Stop You». Foto: AP Photo/Mike Derer Vis mer

En kort og intens romanse

IDEER: For noen år siden var My Chemical Romance et av klodens mest innflytelsesrike band. I dag er de forvandlet til en parantes i musikkhistorien. Hva skjedde med emoprinsene?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En septemberdag i 2001 sitter en ung New Jersey-gutt på ferjen inn til Manhattan og nok en arbeidsdag som praktikant hos Cartoon Network. Han har akkurat fått nei til forslaget sitt om å lage animasjonsserien «The Breakfast Monkey».

Da 24-åringen titter opp fra sketsjen han holder på med, og ser røyken og ilden velte ut av World Trade Center på Manhattan, får han derimot et annet kall. Gerard Way skal starte band og blir talsmann for en generasjon.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer