Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En krig langt, langt unna

Dagbladet.no har test Star Wars Galactic Battlegrounds til PC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De seks mektigste imperiene i universet er låst i en krig om maktbalansen. Ta kontroll av The Imperium, trade federation, Rebel alliance, Wookiees, Gungans eller Royal naboo og bestem hvem som kommer til å styre Universet.

Star Wars Galactic Battlegrounds låner kontrollsystemet sitt fra Age of Empires-serien. Det er bra, selv om det blir uoversiktlig noen ganger. Alle de seks imperiene har fire teknologinivå og 3-6 soldater og teknologier som er unike for dem. Jeg ville gjerne sett dem lage hver side helt unike.

Grafikken i spillet tar etter c&c som er 2-D. Sidene er velbalanserte. Hver side har sine sterke og svake sider, men du legger ikke merke til det mens du spiller. Lyden er god med de klassiske Star Wars-sangene.

Spillet følger en litt rar historie som jeg ikke får helt til å gå opp med hva jeg kan fra filmene.

Det har gode multiplayerfunksjoner, men er plaget av manglende ressurser når man ikke spiller en av de seks kampanjene. Det er også en scenerio-editor som ser bra ut.

Selv om Star Wars Galactic Battlegrounds ikke introduserer noe nytt, er det et godt strategispill fra LucasArts, som enhver Star Wars-elsker burde ha.

Hele Norges coronakart