En kunstfestival som i høyeste grad er liv laga

Et stygt bygg i et vakkert landskap i Lofoten gir innsikter om en verden som forsvinner.

BAKTEPPET: Lofoten-landskapet har inspirert kunstnere i snart et par hundre år, men kan også være en vanskelig utfordring for kunstnere å arbeide i. På årets LIAF må naturen finne seg i å spille annenfiolin. Foto: Kjell Ove Storvik / LIAF
BAKTEPPET: Lofoten-landskapet har inspirert kunstnere i snart et par hundre år, men kan også være en vanskelig utfordring for kunstnere å arbeide i. På årets LIAF må naturen finne seg i å spille annenfiolin. Foto: Kjell Ove Storvik / LIAF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I to fulle dager denne helga tråklet undertegnede seg gjennom den uoversiktlige bygningsmassen i Svolvær sentrum som huser Lofoten internasjonale kunstfestival, før jeg endte opp på en landevei på «yttersia», i stiv kuling og striregn, bak et lite hornorkester på vei mot en trekkfull låve som etter hvert ble fylt til randen av både bygdens folk og kunstprofesjonelle fra verden utenfor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer