<strong>PÅ PLASS I RETTEN:</strong> Juanna Margulies spilte i "Akutten" fra 1994 til 2009. Deretter har hun spilt Alicia Florrick i sju år. Neste år er hun aktuell i to spillefilmer.
PÅ PLASS I RETTEN: Juanna Margulies spilte i "Akutten" fra 1994 til 2009. Deretter har hun spilt Alicia Florrick i sju år. Neste år er hun aktuell i to spillefilmer. Vis mer

En langvarig TV-serie kan redde en dårlig sommer

Wandrups utvalgte: "The Good Wife" holder temperaturen oppe i 156 episoder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DVD: Hvis du ønsker å sikre deg mot regnvær i sommer, er en god TV-serie løsningen. For eksempel den komplette utgaven av «The Good Wife» (2009–2016), sju sesonger, 156 episoder. Mens Trump og hans innfall diskuteres på kommentarplass overalt, gir denne serien et sideblikk på sider av karrieremakeri i the home of the brave.

<strong>FYLLER SOMMEREN:</strong> 156 episoder med "The Good Wife", fordelt på sju sesonger 2009-2016.
FYLLER SOMMEREN: 156 episoder med "The Good Wife", fordelt på sju sesonger 2009-2016. Vis mer

Ridley Scott er medprodusent til serien, som er skapt av Robert og Michelle King. Statsadvokaten i Cook County i Illinois blir tatt for korrupsjon og utroskap. Kona er den juristutdannede Alicia Florrick, spilt av Julianna Margulies. Hun krever ikke skilsmisse, men tar opp en singel-karriere som skrankeadvokat i et stort firma, samtidig som hun tar seg av en sønn og en datter. Mannen fortsetter sin politiske karriere.

Med dette utgangspunktet får vi en fascinerende innsyn i amerikanske valgkamp-strategier, konkurransen mellom jurister og ikke minst hvordan moderne konflikter takles av rettsvesenet. Interessante og fargerike enkeltpersoner kommer og går mens både voksne og unge går igjennom store påkjenninger. Ikke et kjedelig øyeblikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer