En liten kåtskalk av en teddybjørn

Møt «Ted», fra samme fyr som lager «Family Guy». Se trailer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - En teddybjørn som røyker pot og snakker om analsex? Ja takk, var inntrykkene vi satt igjen med da vi for noen uker siden fikk se de første klippene fra spillefilmen «Ted».

Dette er spillefilmdebuten til «Family Guy»-skaper Seth MacFarlane, som sammen med skuespiller Mark Wahlberg snikviste nærmere ti minutter fra den nye komedien under filmfestivaldelen på SXSW i Texas.

Den gang fantes ikke et eneste bilde å oppdrive fra filmen på nettet. Men for bare et par timer siden dukket den første traileren fra filmen opp - og det måtte da selvfølgelig være av red band-typen, altså en fullstendig usensurert versjon.

Som den første traileren tydelig formidler, er ikke Ted en film for barn, teddybjørn eller ei. I filmen kommer teddybjørnen Ted magisk til live når en ung versjon av Wahlbergs rollefigur John ønsker seg en lys levende venn.

- Etter eventyrscenarioet begynner filmen der en Disney-versjon av samme idé kanskje ville avsluttet den, sa MacFarlane under presentasjonen.

I filmen følger vi dermed en eldre versjon av Ted, som har levd under samme tak som John i nærmere 30 år. Et slikt vennskap kan åpenbart bli røft, både på godt og vondt - spesielt når John møter Lori, spilt av Mila Kunis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer