En maske, et fotostudio, én sjanse

Fotograf Kenneth samler 1000 nakne kropper.

Åpent for alle: Kenneth forklarer prosessen for de oppmøtte. - Det er egentlig ingen rød tråd for hvem som dukker opp. Man tror gjerne at det er de mest ekshibisjonistiske, men jeg tror at de folka vil bli skuffa av dette. Vanlige folk, derimot, synes det er kult, sier Kenneth. Foto: Åse Holte
Åpent for alle: Kenneth forklarer prosessen for de oppmøtte. - Det er egentlig ingen rød tråd for hvem som dukker opp. Man tror gjerne at det er de mest ekshibisjonistiske, men jeg tror at de folka vil bli skuffa av dette. Vanlige folk, derimot, synes det er kult, sier Kenneth. Foto: Åse Holte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HAN STÅR FORAN speilet i et svensk hotellrom. Kenneth Sortland Myklebust (23) har kommet hjem fra fest med alle de drikkfeldige fotografene på Fotomässan i Göteborg.

Blant dem var han den unge lovende. Han som har «melbildene» sine både som bakgrunn på fotofestivalens hjemmeside og på akkrediteringskortene alle går med rundt halsen. Bare fordi han har kastet mel på modeller og knipset bilder av dem, kjenner visst alle ham. Men der han står passe full og stirrer på seg selv i speilet, kjenner han seg ikke igjen. Han tenker litt på selvbilde. På bildet av seg selv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer