Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- En meget god mediestrateg

Dagbladets sjefredaktør Anne Aasheim gratulerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dagbladets sjefredaktør Anne Aasheim ble nevnt som en ønsket navn i forbindelse med ansettelsen av ny NRK-sjef.

Hun har ikke villet kommentere disse ryktene, men har derimot bare lovord å komme med om den nyansatte Hans-Tore Bjerkaas.

- God mediestrateg
- Hans-Tore er en meget god mediestrateg. Han har stor kunnskap om konkurransesituasjonen i markedet, og opptrer som en samlende figur med sterk redaksjonell forankring, forteller Aasheim til Dagbladet.no.

Aasheim har selv bakgrunn som distrikts- og nyhetsdirektør i NRK, og har jobbet tett med med Bjerkaas da han fungerte som fjernsynsdirektør og stedfortredende kringkastningssjef.Aasheim ansatte også Bjerkaas som sjef for NRK Troms.

- Kommersiell erfaring

- Han har bred kommersiell efaring, ikke minst fra TV 2 - noe NRK kan ha nytte og glede av. Hen er en svært dyktig medieleder, og for NRK er dette en god utnevnelse.


- Det er bare for meg å gratulere alle gamle NRK-kolleger, sier Aasheim.

ROSER BJERKAAS: Dagbladets sjefredaktør Anne Aasheim kommer med lovord om den nye NRK-sjefen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!