En Miss og der sto hun i trusa

Miss Universe banket Janets puppestunt.

(Dagbladet.no): Australske Jennifer Hawkins er regjerende Miss Universe og da gjelder det å holde maska uansett hvilke situasjoner man havner i.

Verdig

For eksempel hvis garderoben ikke vil spille på lag.

Da 20-åringen viste seg frem på catwalken under et moteshow i Sydney, hang kjolen fast i de høye hælene. Den nedre delen ble revet rett av, og der stod unge Hawkins i sin røde g-streng. Men Miss Universe taklet uheldigheten riktig så bra skal vi tro australske medier.

Hun skal kun ha snudd på hælen og spasert relativt rolig av catwalken i blitz-regnet og inn i skjermede omgivelser bak scenen. Der snudde hun seg og spanderte et smil på mer eller mindre sjokkerte publikummere.

- Smilte og lo

Internasjonal presse sammenligner allerede hendelsen med Janets etterhvert meget berømte pupp.

Popstjernas managere skyldte på en «feil i garderoben» da hun og Justin Timberlake puppestuntet frem en tilnærmet nasjonal krise i USA.

ALT VEL: Miss Universe skal ha taklet uhellet eksemplarisk. Alle foto: SCANPIX
ALT VEL: Miss Universe skal ha taklet uhellet eksemplarisk. Alle foto: SCANPIX Vis mer

Øyenvitner sier ifølge det australske nettstedet News.com.au at Miss Unverse smilte og lo da hun forlot kjøpesenteret der oppvisningen hadde funnet sted.

Noen timer senere var Hawkins fremdeles ved godt mot til tross for den bare misse-rumpa.

- Den nederste delen av kjolen falt av. Og det var synd at jeg ikke hadde på meg finere truser, kommenterte Hawkins i et tv-intervju.