En musikalsk milepæl

Sir Simon Rattle runder av som sjefdirigent for Berlinfilharmonien med en uforglemmelig Beethoven-syklus.

ÅPENBARING: Sir Simon Rattle og Berlinfilharmonien lykkes til overmål med sin nye Beethoven-syklus. FOTO: MONIKA RITTERSHAUS/BPH
ÅPENBARING: Sir Simon Rattle og Berlinfilharmonien lykkes til overmål med sin nye Beethoven-syklus. FOTO: MONIKA RITTERSHAUS/BPH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da Berlinfilharmonien gjestet Røros nylig, på sin Europa-konsert, ble det både anledning til å overvære konserten i Røros Kirke og til å følge den gjennom en TV-transmisjon i særklasse, som ble utsendt world wide.

Nå ligger oppfølgeren klar, til både TV-transmisjonen og til Bethovens Eroica-symfoni, som var del av programmet på Røros.

I en overdådig utsendelse har nemlig Berlinfilharmonien spilt samtlige av Beethovens symfonier inn på ny. Det er så utvilsom et av orkestrets og Simon Rattles viktigste prosjekter de siste sesongene, perfeksjonert gjennom flere konsertrunder med alle symfoniene på programmet.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer