En ny Lennon er født

LONDON (Dagbladet): Seks uker for tidlig kom en ny Lennon til verden. Mamma Patsy Kensit har det etter forholdene bra, mens pappa Liam Gallagher smiler fra champagnemunn til øre. Oasis-sangeren var sjølsagt til stede under operasjon keisersnitt.

- Det å bli pappa er det største og villeste jeg har vært med på, skal pappa Liam ha sagt til venner ifølge britiske tabloider.

Mamma Patsy og Liam bestemte for lenge siden at gutten de fikk skulle hete Lennon, oppkalt etter Liams musikalske forbilde, avdøde John Lennon. Lennon ble født kl 20.48 mandag kveld, og veier om lag 2,7 kilo.

Ingen Yoko

Liam Gallagher er flere ganger blitt observert som en Manchester-utgave av John Lennon fra Liverpool: i klesveien, på håret og med Lennons karakteristiske runde briller. Med farget glass.

Patsy blir foreløpig ikke sett på som en ny Yoko, sjøl om britiske aviser spekulerer i om det er damene til Oasis-brødrene som har et ord med i laget vedrørende splittelsen i bandet. Dem om det.

Oasis kommer snart med nytt album, og bandet med nye medlemmer skal ut på ny verdensturné. Med Lennon i bæremeisen.

Det hevdes at Liam det siste året har roet ned villskapen som har preget pophodet etter at Oasis gikk fra å være lutfattige til å bli et superband.

Slitne

- Liam har dedikert seg til tanken på å bli far, sier venner av de nybakte foreldrene til britiske aviser, som presenterer gledesnyheten fra Portland-sykehuset i London.

Mamma Patsy, som har sønnen James fra ekteskapet med Jim Kerr fra Simple Minds, ble fraktet til sykehuset etter at hun følte seg uvel.

Keisersnittoperasjonen skal ha tatt rundt 90 minutter. Etter dette forlot Liam mor og barn, som var utslitte. Oasis-stjernen skal da ha gjort det alle fedre gjør: han ringte familie og venner for å fortelle den gode nyheten. Om han ringte Lennons onkel, Noel, vites ikke. Men én ting er sikkert: Manchester City har fått en ny supporter, ettersom brødreparet begge har blått hjerte.

LET IT BE: Oasis-sangeren Liam Gallagher ankommer til Portland-sykehuset i London for å besøke sin nye sønn Lennon.