Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En ny Spears er på vei

Lillesøster til Britney har fått egen tv-serie. Og den er en suksess.

(Dagbladet.no): Jamie Lynn Spears er bare 13, men allerede en erfaren jente i kjendisverdenen.

For det første har storesøster Britney solgt millioner av skiver og generert presseomtale i store deler av Jamie Lynns liv. I tillegg startet hun, som Britney, karrieren svært så tidlig, skriver nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Starter tidlig

I 2002 fikset mamma henne en rolle sammen med storesøster i filmen «Crossroads», kritikerfloppen som lanserte skuespilleren Britney. Samme år var det audition for barnekanalen Nickelodeons show «All That». Etter to sesonger var Jamie Lynn en av tv-programmets største stjerner.

Unge Spears fikk rollen etter å ha portrettert en 84 år gammel livvakt som kaster folk ut vinduet, en audition som hadde skaffet henne jobben uavhengig av etternavnet, skal vi tro produsenten bak «All That», Dan Schneider.

Eget show

Nå spiller hun hovedrollen i sitt eget tv-serie, «Zoey 101». Zoey går på internatskolen Pacific Coast Academy som frem til nå har vært forbeholdt gutter. Men Jamie Lynns rolle er ikke lettskremt, i hvert fall ikke av småmacho 13-åringer.

- Zoey er en leder. Det samme gjelder vel meg i noen sammenhenger, men jeg er nok mer sjenert, sier Jamie Lynn til AP.

KJENDISER: Søstrene Jamie Lynn og Britney Spears. Bildet er tatt i 2002. Foto: SCANPIX
KJENDISER: Søstrene Jamie Lynn og Britney Spears. Bildet er tatt i 2002. Foto: SCANPIX Vis mer

3.3 millioner seere

13-åringen synger også tittellåta til serien, skrevet av Britney. Og kanskje skal storesøster også ha en gjesterolle. Uansett håper Jamie at «Zoey 101» varer noen sesonger til. Foreløpig ser det bra ut. Premieren var den beste for Nickelodeon på åtte år, med 3.3 millioner senere. Uka etter var tallet 3.7 millioner.

- Vi har god fart for tida, spesielt med dette showet, som det var høye forventninger til blant vårt publikum, sier Nickelodeons sjef Cyma Zarghami til New York Post.

VIL BLI SKUESPILLER:</B> Jamie Lynn Spears vil gå på college og satse på en skuespillerkarriere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media