- En nytelse

- Det var en sann nytelse å konfrontere lag nord med juksing. Se hva Christer Falck mener om juks, Napster, Leeds og Ihne!

Se videointervju med Christer Falck

I søndagens øyråd fikk de ni gjenværende Robinsondeltakerne beskjed om at de skulle stemme hjem to personer. Alle la to lapper i gryta, sammen med den sorte lappen Nina la igjen etter at hun ble sendt hjem i forrige episode.

Under den første avstemningen fikk Walter åtte stemmer, Truls fikk fem og Linda fikk fem. Dermed var det klart at Walter måtte forlate øya, mens det ble ny stemmerunde for å finne ut om Truls eller Linda måtte reise sammen med ham.

I andre runde fikk Linda fire stemmer, mens Truls fikk tre. Et øyeblikk så det ut til at taktikken til Nordlaget hadde slått helt feil. Plutselig var det flere fra Sørlaget på øya, og planen om å sende hjem hele sør kunne raskt gått i vasken.

Det deltakerne ikke visste, var at enten Walter eller Linda kommer tilbake til øya. De skal gjennom en egen Robinsonkonkurranse, hvor vinneren får fortsette ekspedisjonen.

Dermed ble ingen utslått av søndagens episode, og programleder Christer Falck møter Dagbladet.nos lesere på mandag.

Hvordan synes han det er å lede ekspedisjonen? Hvem er hans favoritt blant deltakerne? Er det noen som er like taktiske som ham? Og hvordan går salget i platebutikken?

Mandag klokka 12.30 møter du Christer på Dagbladet.no.

Send inn dine spørsmål nå!

<B>SJEFEN:</B> Ingen ble stemt ut i denne ukas øyråd. Dermed får du igjen sjansen til å sende dine spørsmål til sjefen sjøl.