En orgie i ord

Mads Larsen tar den helt ut i sin siste roman «Lesbisk nigger».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Ingen romandebut i Norge har solgt i så mange eksemplarer som Mads Larsens «Pornopung». Her beskriver han et rått kjønnsmarked der kvinner har makta. Nå kjører han problematikken enda lenger, tar den helt ut så å si, ved å vise at den mannlige seksualitet i seg selv er en umulighet.

Heteromenn er svin og fødte overgripere, heter det i «Lesbisk nigger». En manns eneste mulighet er derfor å bli lesbisk. Det mener i hvert fall jeg-personen Robin, som karakteriserer seg selv som «en tungt heterofob lesbisk mann som liker å suge pikk». Robin har aldri fått noe glede av det han kaller «tiss-i-tiss»-sex, og forelsker seg bare i lesber.

Homselesbe

Robin drar til øya Lesbos for å leve ut sin legning. Han er ikke ute etter mannlig utløsning, men å tilfredsstille kvinner. Problemet er at de bare vil ha sex med andre kvinner. Han reiser videre til Mykonos, som er et valfartssted for homser. Men heller ikke homsesex tilfredsstiller ham.

Vi forstår hvor Larsen vil hen. Unni Drougges «Penetrering» som kom på norsk i vår, hadde nøyaktig det samme tema: En mann kastrerte seg selv fordi det mannlige kjønnsorgan i sin natur er overgripende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer