En på snuten

Denne uka har både Christer Falck og Selma (6) snakket på vegne av Snuten. Kanskje greit å bruke talspersoner når man er så stygg i munnen selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SNUTENS DEBUTALBUM «Welcome to the jungle» hadde ikke solgt mer enn 700-800 eksemplarer her til lands, da de nokså overraskende ble spellemannsnominert. En kort stund så det imidlertid ut til at gruppa var utestengt fra morgendagens Spellemannspris, fordi sjangerene metal og elektronika ble sett på som for smale av TV 2.

- Det er jo i disse sjangrene de mest spennende tinga skjer for tida. Det er der graden av eksperimentering er størst. Jeg er glad for at vi fikk være med på festen likevel, og ikke ble henvist til et ungdomsprogram med langt færre seere. Men det er fortsatt usikkert om prisene blir delt ut i en reklamepause, sier Ivar Winther, som startet gruppa for halvannet år siden. I begynnelsen var det et rent soloprosjekt.

- Jeg skjønte raskt at det ville bli litt kjedelig å holde på alene. Spesielt på scenen. Jeg synes det er veldig moro å spille live, sier Winther.

Han legger til at det fortsatt er han som er sjefen, selve Snuten. Oslogruppa er signet på Christer Falcks plateselskap, og de har hanket inn seks år gamle Selma som pressetalskvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.