Anmeldelse: Melina - «Bitch»

En partylåt om at noen er for stygge eller for feite er vel det siste vi trenger akkurat nå?

Ex on the Beach-Melina viser stolt fram sin verste side på ny singel.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SINGEL: Jeg skal ikke påstå at kunnskapen min om Melina Johnsen er spesielt stor. Jeg vet at vi kommer fra samme by og at hun var med i Ex on The Beach. Dessuten har jeg hørt henne snakke én gang.

Da stod hun og skrek til en av de andre deltakerne i realityprogrammet:

«Se på deg! Du er stygg, du er feit, du er bleik. Du slår ut håret og tror du er deilig, men du er ikke en dritt. Bitch, hør her!»

Rimelig drøy kost å lire fra seg til en annen person.

Likevel sier vi jo alle sammen slemme ting noen ganger, og det ville vært urettferdig å definere Johnsen etter én dramatisk klikking i fuktig lag. Du vet, stein i glasshus og alt det der.

Når den omdiskuterte realityprofilen velger å basere sin splitter nye singel – med den klingende tittelen «Bitch, hør her!» – på den mye omtalte shamingen, blir det derimot vanskeligere å forsvare henne ytterligere. Glosene over burde være noe hun er lei seg for, ikke noe som stolt frontes videre i et refreng etter at Mauritius-fylla for lengst er over.

«Silikon og filler, det synes jeg er bra. Det er noe alle burde ha. For når det kommer til kroppen min, gjør jeg hva jeg vil», lirer Johnsen deretter fra seg uten takt eller tone over låtas billige dance-beats. Og akkurat det er jo greit nok. Musikalsk sett selvsagt helt på jordet, men ikke mer sjokkerende enn reality-sex på TV-skjermen i 2018, eller andre liksom-provoserende «glamour»-låter vi tidligere har måttet lide oss gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer