<strong>DUO:</strong> Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne tar tilskuerne med på oppdragelsesreise. Foto: John Andresen, Stand Up Norge AS
DUO: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne tar tilskuerne med på oppdragelsesreise. Foto: John Andresen, Stand Up Norge AS Vis mer

Anmeldelse «Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise», Latter:

En protest mot pyntelighetspresset

Komikk som kampskrift

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: Som duo har Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne utviklet et særpreg: Tilskueren skal ikke kunne vite hva de i neste nå skal kunne få seg til å si, og ikke om det vil være ment som en morsomhet eller en oppriktighet, eller kanskje begge deler.

Selv når de tar for seg tankerekker vi burde kjenne godt nok fra før - som «hvem har ansvaret for å unngå voldtekt» - gjør de det med varsel om at en ikke skal kunne tro at en vet hva som kommer.

Du kan nå betale med

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer