Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En real Death Metal-kalkun

Morbid Angel går på snørra på etterlengtet comebackplate.

ALBUM: En kollektiv metal-verden har sett frem til denne platen med skrekkblandet  fryd helt siden David Vincent returnerte til Morbid Angel for snart syv år siden.

Sammen med Trey Azagtoth og Pete Sandoval har han laget noe av den mest grensesprengende og briljante metal-musikken kloden har å by på. Med plater som «Altars of Madness», «Blessed Are the Sick» og «Covenant» redefinerte de hvordan man trakterte både gitar og trommer i ekstremmetal-sammenheng.

Skuffelsen er derfor av episke proporsjoner etter å ha lidd seg gjennom dette påtatt eksperimentelle oppgulpet som er «Illud Divinum Insanus».

«Illud Divinum Insanus»

Morbid Angel

2 1 6
Plateselskap:

(Season of Mist/Indie Distribution)

Se alle anmeldelser

Her snakker man musikalske ideer som kunne vært radikale for 20 år siden, men som i dag høres mest ut temperaturfattige Ministry-kopier.

Marilyn Manson-aktige «RADIKULT» og «10 More Dead» er så kleine både fremførelse og tekst at man blir reint rød i kinnene. Vincent messer repeterende over stakatto industririff, og tidvis skeier det helt ut i det reneste techno-tøv.

Takk derfor for et par adekvate, om enn noe uinspirerte death metal-innslag som «Nevermore» og «Blades for BAAL».

image: En real Death Metal-kalkun
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media