En real kioskvelter

Det ble verken tid til familie- eller vennebesøk under Aqua-Lenes lynvisitt i gamlelandet i går. Bare «Et lite stykke Norge» i kiosken på Gardermoen.

- Jeg elsker norske melkeprodukter, proklamerte Aqua-Lene i ekte superstjernestil idet hun forserte måpende ungdomsskoleelever etter landing på Gardermoen i går. Med en melkesjokolade i hånda, hanekam på hodet og mørkeblå solbriller snakket hun villig vekk om godmorgen-yoghurt og Freia melkesjokolade.

Silikon

Lene Nystrøm var nemlig sulten etter nok en hektisk dag som frontfigur i Aqua. Den stadig slankere 26-åringen, med Norges mest omtalte pupper, startet dagen med et tv-show i Frankrike. Deretter satte bandet seg på flyet ene og alene for å delta i Norges for tida mest populære talkshow, «Først og sist» med Fredrik Skavlan på NRK1. Programlederen som overfor Dagbladet i går forsikret at Aqua-Lenes silikonpupper ikke skulle få noen vesentlig del av hans sendetid. Likevel, det skulle ikke gå mange minuttene...

- Det er like greit å si det. Ja, jeg har tatt silikon i brystene, sa Lene.

Hun synes det var rart at alle skulle ha en mening om «noe som er veldig privat».

Sinte livvakter

Men når det gjaldt programleder Fredrik Skavlan så måtte superstjernen ærlig innrømme:

- Jeg vet ikke hvem han er en gang.

Mye har skjedd siden Aqua gjestet landet sist. Lene Nystrøms pupper har gått fra å være bagateller til å bli riksnyheter. Og sjelden har vi møtt mer hissige livvakter enn under popstjernens lynvisitt i Norge i går.

- Hey! Don't take pictures! ble vi fortalt på vei inn i NRK-bygget på Marienlyst.

Knuffing

Aquas medbrakte sikkerhetsvakter hadde tydelig kameraangst etter turneen i Asia. Til tross for at bare en avis og et team fra NRK hadde møtt opp på flyplassen, tok de ingen sjanser.

Før stjernene skulle intervjues av Fredrik Skavlan seinere på kvelden, antok det hele nærmest latterlige proporsjoner. Livvaktene holdt for kameralinsene, dyttet og knuffet.

Men slikt må man kanskje forvente av apparatet rundt et band som snart har solgt tre millioner av sin siste plate, «Aquarius». 116000 av dem i Norge.

SUPERSTJERNE: Aqua-Lene var innom kiosken på Gardermoen for å kjøpe en melkesjokolade.