Strømmetips til helga

En serie som byr på stor spenning for store deler av familien

Samt to litt mer blodige.

NY VERSJON: Sci fi-serien "Lost in Space" er foreløpig sist ut av gamle serieklassikere som blir oppdatert og modernisert av Netflix. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Snart ny helg og nye muligheter til å begynne på en ny tv-serie! Vi tipser om én familieserie (for voksne og store barn, iallfall), og to som krever litt mer modenhet. Eventuelt høy toleranse for blod og gørr.

Velbekomme.

«Lost in Space» på Netflix

Der sci fi-serier for voksne sjelden er noe du vil se sammen med ungene - med plott som både er intrikate og kan skremme livskiten av dem - er barne og ungdoms-sci fi ofte tilsvarende uinteressant for eldre. Men nyinnspillingen av 60-tallsserien «Lost in Space» er stor spenning for store deler av familien, om ikke de helt yngste (det er noen ganske skumle scener her, og helt fritt for blod og død er det ikke).

Den er satt til 2046, vi har begynt å kolonisere andre planeter, og familien Robinson med mor, far og tre barn er en del av en gruppe på vei for å gjøre nettopp det, da romskipet deres kommer ut av kurs og krasjlander på en helt ukjent og uoppdaget, men beboelig planet.

Historien ligner andre klassiske eventyrfortellinger om reiser til ukjente land og verdener, som Arthur Conan Doyles Amazonas-historie «The Lost World», for eksempel. Det er halsbrekkende action blandet med storslagne oversiktsbilder, men også varme skildringer av familiens ulike personligheter og relasjonene dem imellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer