ARKITEKTUR og KUNST

En sikker taper

Regjeringskvartalet vil ende opp som et trist monument over nordmenns hang til trygghet.

DØDT PÅ KVELDSTID: Det vil være folk i Grubbegata på dagtid, men etter arbeidstid blir det stille; den rådende tenkningen om sikkerhet tillater ikke restauranter og andre tilbud. Foto: Statsbygg
DØDT PÅ KVELDSTID: Det vil være folk i Grubbegata på dagtid, men etter arbeidstid blir det stille; den rådende tenkningen om sikkerhet tillater ikke restauranter og andre tilbud. Foto: Statsbygg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Folk flest bryr seg ikke om Regjeringskvartalet, verken det gamle eller det nye. Folk flest bryr seg ikke om statens byråkrater, ut over å tenke at de har det minst like greit på jobben som andre kontorarbeidere. Etter terroraksjonen 22. juli har en god del av dem blitt spredt rundt i hovedstaden, men inntrykket er at nasjonen fungerer like bra som før. Man har tilgang på e-post, og møtes når det trengs. Slik skal de ha det fram til 2027.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer