En siste hilsen

BOHUSLÄ N (Dagbladet): - Med Lasse ble livet så mye mer, sier Lasse Lindroths gravide kone, Emma (26). Hun har lagt ned blomster og en siste hilsen til sin avdøde ektemann i den krappe høyresvingen på «Dødens vei».

19. juni giftet Lasse Lindroth seg med sin Emma. De fikk 22 lykkelige dager sammen før Lindroth omkom i en tragisk bilulykke på E6 sist søndag. Igjen sitter Emma, gravid i femte måned med parets barn.

- Han var utrolig stolt over å bli pappa. Jeg kan ikke fatte at dette er sant. Vi som sammen skulle dele gleden over barnet, sier Emma Westerström til den svenske avisa GT i dag.

Lunsj-invitasjon

Da Dagbladet besøkte ulykkesstedet ved Munkedal i Sverige i går, hadde venner og familie lagt ned roser, smørblomster, markjordbær og håndskrevne minneord.

På en lapp fra en notisblokk har kona Emma skrevet ned sin siste hilsen.

Lasse Lindroth traff Emma på utestedet Harry's i Göteborg 9. desember i fjor, etter en av Lasses standup-opptredener.

- En kompis av meg kjente personalet, og vi ble sittende sammen med dem. Siden kom Lasse bort og satte seg ned. Vi pratet og pratet. Så spurte han om vi skulle spise lunsj dagen etter, forteller Emma.

Raskt frieri

Det ble kjærlighet ved første blikk. Fem dager seinere fridde Lasse, og paret forlovet seg ved nyttårstider.

Den tragiske ulykken skjedde like før klokka tolv søndag formiddag. Emma fikk ikke beskjed om dødsfallet før etter åtte timer.

- Han skulle være hjemme ved 13-tida. Vi hadde kontakt på telefonen flere ganger om dagen, så da han ikke ringte, forsto jeg at noe hadde hendt. Søndag satt jeg og ventet ved telefonen i sju timer, sier Emma til GT.

ULYKKESSTEDET: Her, i en krapp høyresving på E6 i Bohuslän, endte livet til komikeren Lasse Lindroth.