- En skam Haakon ikke er her

KRISTIANSAND: Motörhead-sjef Ian «Lemmy» Kilmister (56) savner kronprins Haakon på årets Quartfestival. Men rocklegenden har sans for Haakons valg av livsledsager. - Det er tydelig at han gifter seg av kjærlighet, fastslår Lemmy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lemmy har full oversikt over den norske kongefamilien. Da Dagbladet møtte whiskeydrankeren og rock'n roll-myten i går var han fullstendig oppdatert på det siste årets hendelser.

- Det har vært mye styr rundt kronprinsen og hele hans nye livsstil. Forloveden som har en unge fra før og sånn. Det tydelig at det er kjærlighet mellom dem. Han gifter seg neppe på grunn av noen statlig kampanje for å øke sin popularitet, mener Lemmy og spretter flaska med Jack Daniel's.

Leser historie

Lemmy og resten av Motörhead kom til sørlandshovedstaden allerede tirsdag og benyttet anledningen til å gå skikkelig på fylla på utestedet «Kick». Etterpå fortsatte festen på hotellet hvor de gjorde seg bemerket ved å skrike til resepsjonisten. Alt var som det skulle være før konserten sent i går kveld. Med unntak av en ting: Kronprins Haakon ser ut til å svikte årets Quart-festival.

- Det er synd han ikke kan komme hit i år. Han har sikkert like viktige ting og ta seg av, sier 56-åringen diplomatisk til Dagbladet.

Lemmy mener man må gi det norske kongehuset mer tid før han kan gi det en ordentlig vurdering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer