Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- En smakløs lidelse

Nå er lista over fjorårets verst og best kledde her.

(Dagbladet.no): Den storkjeftede motedesigneren Mr. Blackwell er nå ute med sin årlige liste over de verst og best kledde kjendisene i verden, skriver Associated Press. Han er ikke fornøyd:

- 2004 var en miks av det dårlige, triste og stygge.

- Smakløs smerte

Og som vanlig er det utskjellingen av dem på versting-lista som vekker mest interesse når Mr. Blackwell for 45. gang sjekker garderoben. På topp, eller bunn om du vil, finner vi «Frustrerte fruer»-stjerna Nicolette Sheridan.

- I nesten naken-bomber er hun en smakløs lidelse, skriver Mr. Blackwell i sin omtale av Sheridans klessmak.

Hun skapte forresten amerikansk nakenfurore da hun stilte tilsynelatende uten klær i en promofilm for amerikanske fotball. Sportsjournalister og fotballforbundet ropte skandale, og det amerikanske mediatilsynet fikk tusenvis av klager.

- Dårlig smak genetisk

Videre på lista finner vi den unge skuespilleren Lindsay Lohan. Hun er «overvurdert og dårlig kledd». Tredjeplassen er delt mellom søstrene Jessica og Ashlee Simpson. Deres stil beviser at dårlig smak må forklares genetisk, mener Mr. Blackwell.

VERSTINGLISTA: Fra venstre: Jessica Simpson, Nicolette Sheridan, Ashlee Simpson, Lindsay Lohan og Paris Hilton.
VERSTINGLISTA: Fra venstre: Jessica Simpson, Nicolette Sheridan, Ashlee Simpson, Lindsay Lohan og Paris Hilton. Vis mer

Fjorårets vinner, Paris Hilton, finner vi på femteplass i år: «Akkurat denne Hilton burde vært stengt for oppussing». Andre kvinnelige stjerner med smak langt under pari er Britney Spears, Serena Williams, Courtney Love, Paula Abdul og Anna Nicole Smith.

De velkledde

Men heldigvis er ikke alt motekrise for Mr. Blackwell. Noen kjendiser er rett og slett «fantastiske moteindivider».

På denne lista finner vi Nicole Kidman, Natalie Portman, Barbara Walters, Kate Winslet, Annette Benning, Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Gwen Stefani, Jennifer Garner og Sheridans «Frustrerte fruer»-kollega Teri Hatcher.

VELKLEDD:</B> Nicole Kidman får skryt for sin garderobe.
STAR WARS:</B> Stjernekrig-stjerna Natalie Portman er en velkledd dame mener Mr. Blackwell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media