En stilskaper krysser sitt spor

Her er ukas anmeldelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: Meningene er delte om Bob Moulds stil- og sjangerforvirrede diskografi post-Sugar. Er han samme herlige låtskriveren til tross for utagerende vocoderbruk og elektronikaflørt? Er han dømt til evig liv i sin egen helteskygge, for alltid overspilt av de speeda fuzz- og diskanttorpedoene han pleide å avfyre med Hüsker Dü?

Om «Life and Times» kan det sies at Bob Mould knapt har hørtes mer ut som Bob Mould enn dette på cirka 15 år (det vil si cirka Sugars «File Under: Easy Listening»).

Albumet vil således kunne omfavnes med en viss varme av selv de mest intolerante og utålmodige tilhengerne langs Hüsker Dü/Sugar/«Workbook»-aksen.

Her er alt man vil ha: bitt, fres og majestetisk fuzzpopsvai, innbitt akustisk depperock og den ofte kopierte, insisterende supermelodiøsiten. En enda en fin påminnelse om hvilken formidabel stilskaper Mould en gang var.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer