En supermodells filmdebut

Den brasilianske supermodellen Gisele Bundchen debuterer i Queen Latifahs nye film, «Taxi».

Filmen er en ny amerikansk versjon av den franske filmen ved sammen navn.

Queen Latifah spiller New Yorks beste taxisjåfør som må samarbeide med politibetjent Washburn, den verste sjåføren i New York-politiets historie, skriver Ananova. Washburn spilles av Jimmy Fallon, som vi kjenner fra tv-serien «Band Of Brothers».

Sammen skal de fange en brasiliansk skjønnhet og hennes gjeng med bankranere. Bundchen spiller selvfølgelig den vakre kriminelle.

Den opprinnelig franske versjonen ble produsert av Luc Besson, kjent fra filmer som «Nikita», «Leon» og «The Fifth Element». Filmen var en stor suksess i Frankrike og det er laget to oppfølgere.

«Og nå: Biljakt. «Taxi» er en humørspreder av en komedie på fire hjul, og på to, gjennom det solfylte Marseille», mente Dagbladet og kastet terning fire.

Den amerikanske versjonen regisseres av Tim Story. Andre skuespillere er blant annet Jennifer Esposito og Henry Simmons.

<B>CATWALK TIL FILM:</B> Gisele Bundchen filmdebuterer i filmen «Taxi». Innspillingen er startet, men akkurat nå er Bundchen opptatt med New York Fashion Week.