- En ufattelig trist dag

Prince definerte ungdomstida til Petter Stordalen og har fulgt Christer Falck hele livet.

DANSET MED PRINCE: Her er Petter Stordalen på scenen og danser med Prince under pop-kongens konsert i London i 2007. Foto: Privat
DANSET MED PRINCE: Her er Petter Stordalen på scenen og danser med Prince under pop-kongens konsert i London i 2007. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Stordalen mottok dødsbudskapet bare fem minutter før han skulle på scenen i Ørebro i Sverige og feire åpningen av et nytt hotell.

- Dette ble nå bare en ufattelig trist dag, sier han til Dagbladet.

Han tenker tilbake til da han og en kompis flyttet hjemmefra og inn i egen kåk. De festet og danset og hørte på Prince hele natta i det huset i Porsgrunn.

- «Purple Rain» kom ut omtrent da. Jeg husker vi hadde den på vinyl og vi danset hele natta. Det var der og da alt begynte. Vi tenkte bare «this is it», sier hotellkongen.

- Det er noen låter som definerer ungdommen din og for meg var det «Purple rain». Jeg tror det er samme følelse som folk hadde da de hørte The Beatles for første gang på 60-tallet. Prince var blant de største i verden, sier han.

Danset med idolet Og i årene som gikk var Prince med Petter Stordalen hele veien. Flere ganger har de vært under samme tak når Prince har holdt konserter.

- Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve ham på konsert flere ganger. Las Vegas var stort, men det største for meg var O2 arena i London.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer