- En uvanlig flott og sprudlende fyr.

Morten Harket om Lage Fosheim.

TIL STEDE: Morten Harket er en av mange som er til stede under bisettelsen i Uranienborg kirke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TIL STEDE: Morten Harket er en av mange som er til stede under bisettelsen i Uranienborg kirke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

URANIENBORG KIRKE (Dagbladet): - Lage var en uvanlig flott og sprudlende fyr. Han var en stor del av norsk platebransje og værtyper siden a-ha begynte.

Det sa Morten Harket til Dagbladet på vei inn i Lage Fosheims bisettelse i Uranienborg kirke i dag.

• Nå bisettes Lage Fosheim. Følg bisettelsen her. - Uvanlig flott og sprudlende fyr Også Oslo-ordfører Fabian Stang er til stede under bisettelsen i dag.

- Jeg minnes hans profesjonalitet i kombinasjon med menneskelig varme. Det er trist at begge mine ungdomshelter er borte, sier Stang. - Enorm utstråling Dagbladets kulturkommentator Fredrik Wandrup mener Lage Fosheim har betydd mye for mange norske artister.- Lage Fosheim hadde en enorm utstråling. Både utseendet hans og mimikken var nokså enestående, sier han.

Wandrup understreker at Fosheim også har betydd mye som bakmann i Universal, og fått fram artister som Odd Nordstoga og Herborg Kråkevik - selv om han som bakmann ikke har vært like synlig for publikum.

Samtidig hadde The Monroes et comeback der de stilte opp og dro «Sunday People».- Det var ren magi. I løpet av ett sekund var salen fortryllet av denne låta, sier kulturkommentator Fredrik Wandrup.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer