Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En velkjent skarp og ofte magisk metallisk ekkovokal

Noah Lennox og hans Panda Bear er tilbake på jobb.

ALBUM: Hvor starter og slutter lyden av bandet Animal Collective og solobedriften Panda Bear for Noah Lennox? Vrient å si, og av mindre betydning da begge prosjektene generelt er merket med et ytterst solid kvalitetsstempel.

En velkjent skarp og ofte magisk metallisk ekkovokal er atter samlingspunkt i Lennox sitt sedvanlig særegne domene. Med gjentagende bruk av repetitative enkeltelementer - i sterk fusjon med et øvrig mer handlekraftig elektronisk lydbilde - er «Tomboy» både stram og romslig på samme tid.

image: En velkjent skarp og ofte magisk metallisk ekkovokal

«Afterburner» kaster småblikk opp mot droneelektro i sfæren til Fuck Buttons, mens tittelsporet låner kunstpopknep fra Yeasayer — en spennvidde som skaper god tumleplass for interessante lydbilder.

Forventningene til Lennox er alltid enorme, og kvalitetsstempelet skal definitivt fram igjen - om så med en svakt falmet nyanse nederst i hjørnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media