Enda en «Game of Thrones»-skuespiller klar for «Star Wars»

Nok en skuespiller kjenner sitt sverd.

GOD OGSÅ MED LYSSVERD? Miltos Yerolemou er kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester i «Game of Thrones». Nå blir han også å se i den kommende «Star Wars»-filmen. Her et stillbilde fra en fanlaget mashup av de to universene. Foto: Youtube-bruker Lucas Bogo
GOD OGSÅ MED LYSSVERD? Miltos Yerolemou er kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester i «Game of Thrones». Nå blir han også å se i den kommende «Star Wars»-filmen. Her et stillbilde fra en fanlaget mashup av de to universene. Foto: Youtube-bruker Lucas BogoVis mer

(Filtermagasin.no): Skuespillergalleriet til den syvende «Star Wars»-filmen blir stadig større - og stadig kulere.

Ifølge BBC er siste mann ut Miltos Yerolemou, kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester  fra «Game of Thrones».

God med sverd Yerolemou er trent i sverdkamp, noe som har vært en sentral del i flere av rollene han har spilt på skjermen.

Det setter åpenbart i gang spekulasjoner om rollen hans innebærer jedienes lyssverd - et av «Star Wars»-seriens ikoniske våpen.

Ettersom internett er internett, har noen selvsagt allerede sett for seg Syrio Forel som lyssverdsvingende jedi.

BBC skriver at rollen hans ikke er blant de større i den nye filmen, noe som indikerer at skuespillerne som allerede er sluppet nok dekker de fleste sentrale rollene.

Mange på plass Sverdsvingeren fra Braavos er ikke den eneste «Game of Thrones»-skuespilleren som er i ferd med å ta steget til en galakse langt, langt borte - også Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) har en hittil ukjent rolle i filmen.

I tillegg til flere av de klassiske skuespillerne, blant annet det sentrale trekløveret Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill, er det også flere nye skuespillere.

Ryktene tilsier at Daisy Ridley og John Boyegas er de mest sentrale, men også Adam Driver og Oscar Isaac skal være viktige brikker i spillet. Det meste er imidlertid ubekreftet fra LucasFilms kant - også Yerolemous rolle.

«Star Wars Episode VII» startet nylig innspillingen igjen etter Harrison Fords ankelbrudd tidligere i sommer. Filmen har fortsatt planlagt premiere den 18. desember 2015.

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Sjekk ut alle Filters streamingtips!

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.