Enda en «Game of Thrones»-skuespiller klar for «Star Wars»

Nok en skuespiller kjenner sitt sverd.

GOD OGSÅ MED LYSSVERD? Miltos Yerolemou er kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester i «Game of Thrones». Nå blir han også å se i den kommende «Star Wars»-filmen. Her et stillbilde fra en fanlaget mashup av de to universene. Foto: Youtube-bruker Lucas Bogo
GOD OGSÅ MED LYSSVERD? Miltos Yerolemou er kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester i «Game of Thrones». Nå blir han også å se i den kommende «Star Wars»-filmen. Her et stillbilde fra en fanlaget mashup av de to universene. Foto: Youtube-bruker Lucas Bogo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Skuespillergalleriet til den syvende «Star Wars»-filmen blir stadig større - og stadig kulere.

Ifølge BBC er siste mann ut Miltos Yerolemou, kanskje best kjent for rollen som Syrio Forel - Arya Starks sverdlæremester  fra «Game of Thrones».

God med sverd Yerolemou er trent i sverdkamp, noe som har vært en sentral del i flere av rollene han har spilt på skjermen.

Det setter åpenbart i gang spekulasjoner om rollen hans innebærer jedienes lyssverd - et av «Star Wars»-seriens ikoniske våpen.

Ettersom internett er internett, har noen selvsagt allerede sett for seg Syrio Forel som lyssverdsvingende jedi.

BBC skriver at rollen hans ikke er blant de større i den nye filmen, noe som indikerer at skuespillerne som allerede er sluppet nok dekker de fleste sentrale rollene.

Mange på plass Sverdsvingeren fra Braavos er ikke den eneste «Game of Thrones»-skuespilleren som er i ferd med å ta steget til en galakse langt, langt borte - også Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) har en hittil ukjent rolle i filmen.

I tillegg til flere av de klassiske skuespillerne, blant annet det sentrale trekløveret Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill, er det også flere nye skuespillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer