SLUTTER: Signe Tynning (t.h.) tar sluttpakke i TV 2. Her sammen med de tidligere «God Morgen Norge»-kollegene Wenche Andersen og Peter Moi Bubresko. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SLUTTER: Signe Tynning (t.h.) tar sluttpakke i TV 2. Her sammen med de tidligere «God Morgen Norge»-kollegene Wenche Andersen og Peter Moi Bubresko. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Enda en profil forsvinner fra TV 2

Signe Tynning tar sluttpakke fra kanalen.

Det er TV 2 selv som melder at den tidligere «God morgen Norge»-programlederen nå har tatt sluttpakke og forlater kanalen.

Tynning blir enda en i rekken av profiler som forlater kanalen etter at det ble klart at budsjettet på sikt skal kuttes med 350 millioner tidligere i år. Alle ansatte fikk tilbud om sluttpakker.

Også profilerte journalister og programledere som Jan Ove Ekeberg, Mah-Ruk Ali og Nils Gunnar Lie har tatt samme valg og forlatt kanalen til fordel for andre oppgaver den siste tiden.

Tynning forteller i en pressemelding at hun nå vil utforske verden utenfor TV 2.

– Jeg har valgt å ta sluttpakke, men det var ikke slik at dette falt ned i hodet mitt over natten. Dette er noe som jeg har tenkt mye på, til og med før pakkene ble tilbudt, sier hun i meldingen.

Tynning hadde sin siste dag på skjermen for morgenshowet i fjor høst.

53-åringen har vært ansatt i TV 2 i 23 år.