Enda et navn klar for «True Detective»

Fra komi til krim.

OGSÅ KLAR: Vince Vaughn slår seg sammen med Colin Farrell i neste sesong av «True Detective». Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/Scanpix
OGSÅ KLAR: Vince Vaughn slår seg sammen med Colin Farrell i neste sesong av «True Detective». Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): I helgen stakk Colin Farrell hull på «True Detective»-rykteballongen da han bekreftet at han hadde fått en rolle i andresesongen av den kritiker- og publikumsroste serien.

- Jeg skal være med i andre sesong, og er svært spent. Jeg vet at det blir åtte episoder, og at innspillingen vil ta fire eller fem måneder, sa Farrell.

HBO var tause rundt nyheten - men når de i en pressemelding i kveld offisielt bekrefter at Farrell har fått en rolle i serien, slenger de like godt med et par nye navn i miksen - en skuespiller og en regissør.

I tillegg til Farrell er nå Vince Vaughn klar for serien - et av flere navn som allerede rangerte høyt på ryktebørsen.

Korrupte folk HBO beskriver sesong to av «True Detective» som følger:

- Tre politioffiserer og en karrierekriminell må navigere seg gjennom et nett av konspirasjoner i etterdønningene av et drap.

Farrell er skal spille «den kompromiterte» politimannen Ray Velcoro, som rives mellom sjefene i det korrupte politidistriktet og gangsteren som «eier» ham.

Vaughn er på sin side klar for rollen som Frank Seymon, en karrierekriminell som står i fare for å miste sitt imperie - på vei over i den lovlige sfæren - idet hans partner blir drept.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer