Enda flere Haddy-klager

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg.

SNAKKER UT: Bokaktuelle Haddy Njie snakke ut i programmet «Lindmo» på NRK. NRK har mottatt en lang rekke klager på intervjuet. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

30 klager er nå kommet inn til Kringkastingsrådet. Det bekrefter sekretær Erik Skarrud i Kringkastingsrådet overfor Kampanje.

Mandag var det kommet 13 klager.

Norsk Presseforbund har mottatt én PFU-klage på intervjuet, bekrefter generalsekretær Elin Floberghagen overfor NTB. Den er ikke vurdert ennå.

Njie har gitt ut en bok om hvordan hun opplevde varslene om ektemannen Trond Giske (Ap) og mediestormen som fulgte. Hun ble i den forbindelse intervjuet av Anne Lindmo.

Klager på nakenscener

Kringkastingsrådet har også mottatt flere klager på den norske TV-serien Exit, som handler om fire menn i finansmiljøet i Oslo, ifølge Dagen.

Klagene gjelder både serien, men også et innslag på Dagsrevyen sist torsdag.

Det ble da vist et klipp fra serien hvor man ser en av Exits hovedpersoner, skuespiller Tobias Santelmann, naken. Han går mot kamera med en erigert penis og forsøker deretter å bryte seg inn på et hotellrom – fortsatt naken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.