Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Enda vakrere etter fødselen

Mener People Magazine om Julia Roberts.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I november ble Julia Roberts mor til tvillingene Phinnaeus og Hazel. Og mens mange småbarnsmødre føler seg grå og slitne når nurkene stjeler nattesøvnen, har det motsatte skjedd med Hollywood-yndlingen Roberts, mener People Magazine.

De slår fast at småbarnsmammaen fortsatt er en ekte Pretty Woman og bruker derfor 37-åringen på coveret for tredje gang. Roberts setter dermed rekord i å være forsidepike i det populære bladet.

Det er den årlige utgaven av Peoples magazine «50 Most Beautiful People» som bruker tvillingmammaen på forsida. Bladet kommer i hyllene på fredag.

- Nå som hun har fått babyene sine, er hun på sitt aller vakreste, sier make up-artisten Genevieve, som er både venn og sminkør for småbarnsmammaen.

- Hun er tilfreds og fornøyd. Det skinner gjennom.

Roberts, som fikk barn sammen med Danny Moder, er på lista over de femti vakreste for niende gang. Også dét er rekord.

Det er imidlertid ikke Julia Roberts som troner øverst på lista over de vakreste. Leserne mener at Angelina Jolie og Brad Pitt er USAs vakreste mann og kvinne. Brad Pitts fraseparerte kone Jennifor Aniston er også med på lista, men må se seg slått av Jolie.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!