Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Endelig er Carola lykkelig igjen

Ny kjæreste, nye muligheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang siden skilsmissen fra Runar Sögaard bekrefter Carola at hun er i et nytt forhold.

- Jeg er kjempelykkelig, sier Carola til Aftonbladet.

Karriere og mann

Det meste går bra for Carola om dagen. Sommerturneen hennes som er en markering av hennes 20-årige artistliv er en suksess og hun synger i Allsangfinalen.

- Kan man få en bedre avslutning på sommeren? Møtene med publikum i sommer har vært utrolig. Det er så utrolig mye energi som bare øker og øker.

- I blant føles det som om jeg har sklidd inn i dette på et bananskall. Men kanskje handler det om timing, følelser og det å ha et åpent hjerte, sier Carola.

Kysset på gata

Det er tre år siden Carola og Runar gikk hver sin vei. De to har sønnen Amadeus sammen. Mange har blitt pekt ut som hennes nye kjæreste, men nå bekrefter hun for første gang at noe er på gang.

Søndag ettermiddag ble Carola observert hånd i hånd med en mørkhåret, billedskjønn mann i Stockholm. Det var lite tvil om at noe var på gang. Midt i en folketom del av Norrlandsgatan kysset de.

- Man kan jo ikke la være å vise følelser når man er sammen, sier Carola. I går fulgte den nye kjæresten henne på en armlengdes avstand på prøvene på scenen Skansen, hvor Carola skal opptre.

Carola vil foreløpig ikke oppgi navnet på den nye mannen. Hun vil heller ikke fortelle mye om han. Han skal være bosatt i utlandet.

- Dette er ikke en som jeg kommer til å kunne treffe hver dag, sier Carola, om sin nye pendlehverdag.

Romansen har til nå vært veldig hemmelig. Flere av Carolas venner har ikke ant noen ting.

- Hun har truffet mange gutter nå. Mange av dem er bare venner. Men det her må være noe nytt, ikke engang jeg visste om det, sier en av vennene til Aftonbladet.

KJÆR ARTIST:</B> Carola opptråtte på Skansen under feiringen av den svenske nasjonaldagen i juni.