Endelig er Joachim Trier i gang med sin første film på engelsk

Nye Oscar-nominerte folk til «Louder Than Bombs».

HAR BEGYNT INNSPILLINGEN: Regissør Joachim Trier er endelig i gang med innspillingen av sin første engelskspråklige film, «Louder Than Bombs». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HAR BEGYNT INNSPILLINGEN: Regissør Joachim Trier er endelig i gang med innspillingen av sin første engelskspråklige film, «Louder Than Bombs». Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

(Filtermagasin.no): Etter «Reprise» og «Oslo, 31. august» skulle regissør Joachim Trier og medmanusforfatter Eskil Vogt sette i gang med «Louder than Bombs» - deres første engelskspråklige film, med blant andre Jesse Eisenberg («The Social Network») i hovedrollen.

Men etter pengetrøbbel i fjor ble produksjonen midlertidig stanset - og da den endelig kunne fortsette sto filmen imidlertid i stor fare for å miste Eisenberg.

Innspilling i gang Da det i løpet av sommeren dukket opp flere plakater med bilder av Eisenberg som barn med en etterlysning etter barn som lignet på bildet til «Louder Than Bombs», virket det som om skuespilleren fortsatt var med på laget.

Dette bekreftes nå av blant andre Screen Daily, som også kan fortelle at filmen påbegynte innspillingen i New York City denne uka.

Fra før er det kjent at Isabelle Huppert («Pianolærerinnen») og Gabriel Byrne («In Treatment») skal spille foreldrene i filmen, som dreier seg rundt far og sønns forskjellige måter å takle tapet av mora - familiens matriark - som gikk bort i en bilkræsj.

Når en fotoutstilling med hennes bilder blir satt i gang tre år etter dødsfallet, blir det klart at de etterlatte har helt forskjellige minner av den eksepsjonelle og suksessfulle kvinnen.

Flere fjes Nå er ytterligere tre skuespillere bekreftet til filmen: Amy Ryan («Gone Baby Gone») og David Strathairn («Good Night and Good Luck») - begge Oscar-nominerte - samt nykommeren Devin Druid («Louie»).

- Jeg er utrolig lettet og glad over at jeg både får jobbe med noen av mine favorittskuespillere, men også at de passer så bra til rollene slik de er skrevet. Det er ikke lett å finne så talentfulle folk som også passer sammen som en familie, sa Trier til Filter i fjor.

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Sjekk ut alle Filters streamingtips!

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.