Endelig er Joachim Trier i gang med sin første film på engelsk

Nye Oscar-nominerte folk til «Louder Than Bombs».

HAR BEGYNT INNSPILLINGEN: Regissør Joachim Trier er endelig i gang med innspillingen av sin første engelskspråklige film, «Louder Than Bombs». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HAR BEGYNT INNSPILLINGEN: Regissør Joachim Trier er endelig i gang med innspillingen av sin første engelskspråklige film, «Louder Than Bombs». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Etter «Reprise» og «Oslo, 31. august» skulle regissør Joachim Trier og medmanusforfatter Eskil Vogt sette i gang med «Louder than Bombs» - deres første engelskspråklige film, med blant andre Jesse Eisenberg («The Social Network») i hovedrollen.

Men etter pengetrøbbel i fjor ble produksjonen midlertidig stanset - og da den endelig kunne fortsette sto filmen imidlertid i stor fare for å miste Eisenberg.

Innspilling i gang Da det i løpet av sommeren dukket opp flere plakater med bilder av Eisenberg som barn med en etterlysning etter barn som lignet på bildet til «Louder Than Bombs», virket det som om skuespilleren fortsatt var med på laget.

Dette bekreftes nå av blant andre Screen Daily, som også kan fortelle at filmen påbegynte innspillingen i New York City denne uka.

Fra før er det kjent at Isabelle Huppert («Pianolærerinnen») og Gabriel Byrne («In Treatment») skal spille foreldrene i filmen, som dreier seg rundt far og sønns forskjellige måter å takle tapet av mora - familiens matriark - som gikk bort i en bilkræsj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer