«Endelig er vi et band igjen»

Nytt Motorpsycho-album til våren.

(Dagbladet.no): Da Dagbladet anmeldte Motorpsychos sisteskive «Black Hole/Black Canvas» i fjor, begynte anmeldelsen slik: «Å miste masse er sunt dersom man er overvektig. Nå har aldri Motorpsycho vært overbefolket eller plaget av for mye vekt, men da trommeslager Håkon Gebhardt forlot bandet ifjor, kunne det ha vært spikeren i kista til de driftige trønderne.Gebhardt har vært en av bandets pillarer siden tidlig på 90-tallet, men de kreative kreftene i bandet forvant ikke med ham - heldigvis», skrev Dagbladet og trillet terningkast fem.

Nå melder Adresseavisa at Motorpsycho snart er klar med enda et album, der Hans Magnus «Snah» Ryan og Bent Sæther spiller sammen med trommeslager Kenneth Kapstad. Han har nå status som offisielt medlem av bandet.

- Vi har spilt inn en hel del låter og skal bruke vinteren til å spisse og velge ut låtene som skal på plata. Den kommer i mars-april. Dessuten kommer det en dvd på nyåret og forhåpentligvis blir det omfattende turnering også, forteller gitarist Hans Magnus Ryan til Adresseavisa.

Han sier at det er deilig å være et band igjen.

- Nå begynner det å føles skikkelig igjen. Nå ligner vi veldig på et band og ikke bare et prosjekt - det synes jeg er veldig bra.

Motorpsycho på Quartfestivalen i sommer. Foto: Eirik Helland Urke
Motorpsycho på Quartfestivalen i sommer. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer