Endelig et barnespill som kan matche Pixar-filmen

«Toy Story 3»-spillet byr på en fantasifull lekegrind.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I «Toy Story 3», 2010-oppfølgeren til herligheten som startet animasjonsstudioet Pixars fantastiske og uklanderlige karriere i 1995, stilles spørsmålet: Hva skjer med lekene våre etter vi har vokst fra dem?

Denne dype, nærmest filosofiske problemstillingen er selvsagt altfor komplekst for spillet basert på Woody, Jessie og Buzz Lightyears tredje eskapader. Men det betyr ikke at du burde avskrive «Toy Story 3»-spillet som et halvgodt spin-off-produkt.

For hvis «Toy Story 3» muligens er årets animasjonsfilm - Pixars mesterverk er gjerne det - så er deres nyeste eventyr i interaktivt format sannsynligvis årets beste barnespill.

Selve historiemodusen består av for det meste forglemmelige minispill ispedd et og annet gullkorn. Selv om de korte episodene er satt til enkelte av filmens steder, er det ofte spenstige og overdrevne situasjoner som har lite eller ingenting med filmen å gjøre.

Eksempler kan være et jenterom oversvømt av Cola som Woody på beste plattformvis skal forsere, eller en «Ratchet & Clank»-aktig romstasjon Buzz laserskyter seg til bunns av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer