Endelig et spill for alle som blåser i gitarrock

«DJ Hero» kommer i juni.

FÅR DU DEM TIL Å DANSE?: Activision skal utgi spillet «DJ Hero» til sommeren. I går ble den offisielle nettsiden lansert.
FÅR DU DEM TIL Å DANSE?: Activision skal utgi spillet «DJ Hero» til sommeren. I går ble den offisielle nettsiden lansert. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spill som «Rock Band» og «Guitar Hero» har vært enorme suksesser, og nå skal det endelig også komme en variant for alle som ikke bryr seg om gitarrock.

Snart skal nemlig alle dj-spirer få bryne seg, når spillselskapet Activision gir ut «DJ Hero» i juni.

At spillet har vært under utvikling har vært kjent en stund, men flere detaljer har nå dukket opp i forbindelse med bransjefestivalen South By Southwest, som for tiden avvikles i Austin.

Daft Punk og Dj Shadow
Her dukket nemlig selveste DJ Shadow opp for å gjøre en kjapp promoopptreden, og det er ventet at «Endtroducing»-legenden vil være en av avatarene i spillet. Det samme vil Z-Trip være, og begge har vært sentrale i forhold til lisensiering av musikk og testing av det som kommer til å være dj-kontrollen.

Dette melder The Daily Swarm.

Det er imidlertid usikkert hvilken dj som skal fronte spillet. Tidligere har trancemannen DJ Tiesto vært nevnt, men han virker nå å være ute av bildet. Derimot er både Daft Punk og Mixmaster Mike nevnt som hete kandidater.

Spillsiden Kotaku kunne nylig presentere detaljer om kontrolleren som skal følge med spillet.

Denne vil bestå av av en plate for scratching, en crossfader, flere knapper for lydeffekter, og samplefunksjoner.

Flere dj-spill
Ifølge Kotaku vil oppgaven din være å lage mashups av kjente låter som ikke har noe med hverandre å gjøre.

Den offisielle nettsiden til spillet gikk live i går, i likhet med en Twitter-konto.

«DJ Hero» er for øvrig ikke det eneste dj-spillet som kommer i år. Genius Productions kommer nemlig til å slippe spillet «Scratch», som har et liknende konsept. Spillet vil ha låter av blant andre Run DMC, Gorillaz og Kanye West.

Cinemablend har detaljene.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer